Onlar şiddetli çatışmalar sonucu emperyalizmin yarattığı İŞİD cellatlarının elinden kurtarılan Kobane'nin yeniden inşasına yardım için gidiyorlardı. Çocuklara oyuncak, okullara kitap götürüyorlardı.

Gençtiler, insandılar, sosyalisttiler. Emperyalizmin cellatlarınca katledildiler.

Yüreğimizin yangını öfkemizi büyütüyor.

Suruç’ta bugün Kobane’nin yeniden inşa sürecine destek olmaya giden SGDF’li (Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu) gençler bombalı bir saldırı ile katledildi.

İŞİD ya da emperyalizmin bir başka kara örgütü tıpkı Reyhanlı'da, Diyarbakır'da ki gibi masum insanları öldürdü. Yüreğinde insan sevgisi olan geleceğe umutla bakan gençler bombalı saldırı sonucu yaşamını yitirdi..

Tıpkı Bağcılar'da, İstanbul'un göbeğindeki konsoloslukta, banka şubesinde, Kızılay Kumrular sokakta olduğu gibi birileri elini kolunu sallaya, sallaya gelip bomba patlattılar Suruç'ta.

Katil de, azmettiren de belli. Ortadoğu, Emperyal tekellerin doymak bilmez hırsları nedeniyle zaten yıllardır kan gölü. Ortadoğu'da sömürgecilerin taşeronluğunu yapanlar, Ortadoğu coğrafyasında kiralık katilleri besleyip barındıranlardır katliamın gerçek sorumluları.

Bu ülkeyi kiralık katillerin, bombacı cellatların cirit attığı bir ülke haline getirenler de en az katiller kadar sorumludurlar.

O katiller döktükleri kanda boğulacaklar, emperyalizm ve işbirlikçilerine karşı halkların kardeşliği kazanacak.

İnsanlık kazanacak.

TMMOB
METALURJÄ° VE MALZEME MÃœHENDÄ°SLERÄ° ODASI

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi