Odamızın 2023 yılının Ankara'daki son Danışma Kurulu Toplantısı, Genel Kurulumuz öncesinde 16 Aralık Cumartesi günü farklı illerden gelen ve katılımcı sayısının neredeyse yarısını oluşturan Metalurji Genç ve Genç Mühendis arkadaşlarımızla gerçekleştirildi.
Toplantı, Merkez Yönetim Kurulu Yedek üyesi Yağmur Laleci moderatörlüğünde, İrfan Türkkolu’nun açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşması sonrasında hem Odamız hakkında tanıtım bilgilerinin yer aldığı hem de dönem içerisinde yapılan çalışmaların bulunduğu faaliyet sunumu gerçekleştirildikten sonra kısa bir ara verildi.


Ara sonrasında Odamızda gelecek dönemde yapılması planlan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek üyelerimizin beklentileri, önerileri ve eleştiriler dinlendi. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen bu bölümde, gelecek dönem çalışmalarına yol gösterecek öneriler ve geri bildirimler not edildi. Bu bölümde genç üyelerimizin gelecek dönemde yapılacak çalışmalarda daha aktif olmak istedikleri özellikle vurgulandı.
Danışma Kurulu Toplantımızda özellikle genç üyelerimizin önerileri ile gelecek dönemin planlanmasına dair önemli katkılar sağlandı.

 

 

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi