TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası olarak hem Cumhuriyetimiz 100. Yılını üyelerimizle kutlamak hem de Oda çalışmalarını değerlendirmek ve geleceğe yönelik çalışmaları birlikte planlamak amacıyla  İskenderun’da meslektaşlarımız ile Akdeniz Bölge Temsilciliği Genel Üye Toplantımızda ve Genel Üye Kahvaltısında bir araya geldik.

 

28 Ekim Cumartesi günü İskenderun’da faaliyet gösteren demir çelik firmalarında çalışan her düzeyden meslektaşımızın katıldığı, Akdeniz Bölge Temsilciliği’nin ilk Genel Üye toplantısının moderasyonunu Akdeniz Bölge Temsilcimiz Musa Ataş yaptı. Toplantıya Genel Sekreterimiz Ferhat Yaşar, Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz Şeref Sönmez ve Yağmur Laleci katıldı.

Oda Başkanımız A. İrfan Türkkolu’nun açılış konuşması ile başlayan Genel Üye Toplantısında, Cumhuriyetimizin 100.yılı sebebiyle Cumhuriyet’in öneminin anlatıldığı sunum ve ardından Oda sunumumuz Oda Başkanımız tarafından gerçekleştirildi.

Öneri ve beklentilerin konuşulduğu, dilek ve temenniler bölümünde, meslektaşlarımız Akdeniz Bölge Temsilciliğimiz ile ilgili düşüncelerini aktardı.

İnteraktif şekilde gerçekleşen bölümde, meslektaşlarımızın beklentilerinden, üyelerimiz ile olan iletişimimizin nasıl arttırılacağından, bölgede bulunan genç meslektaşlarımız için neler organize edilebileceğinden, yapılması planlanan etkinliklerden ve bu etkinliklerin neler olması gerektiğinden bahsedildi.

29 Ekim Pazar günü İskenderun’da Akdeniz Bölge Temsilciliğimiz ile Cumhuriyetimizin 100.Yılını üyelerimiz ve aileleri ile kahvaltı etkinliği ile kutladık. Geçen yıl başlattığımız ve gelecek yıllarda devam ederek gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz ve 100. Yıl coşkusuyla marşlar eşliğinde gerçekleşen etkinlik çocukların da katıldığı keyifli bir aile ortamında gerçekleşti.

 

 

 

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi