TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası İstanbul Şube 12. Genel Kurulu Yapıldı.

Rıhtım caddesi iskele sokak NO: 27 Kadıköy'deki Mimarlar Odası Kadıköy Temsilciliği'nde 13 şubat cumartesi sabah saat 09:30'da başlayan Genel Kurul'da;

  • Eski ÅŸube baÅŸkanımız Erman Car bir açış konuÅŸması yaparak, divan baÅŸkanlığı önerilerini aldı. Åžefik DoÄŸan, Birkan Ãœnal, Nazlıcan Yüksel ve Özgün KüçükoÄŸlu'ndan oluÅŸan divan; Emperyalizme ve faÅŸizme karşı mücadelede özgürlük demokrasi ve barış uÄŸruna ÅŸehit düşenler için saygı duruÅŸu yaptırdıktan sonra gündeme geçildi.
  • Açılış konuÅŸmalarından sonra faaliyet raporu ÅŸube sekreteri Berkay Tuncay tarafından okundu. Yapılan deÄŸerlendirmelerden sonra yeni dönemde yönetime aday olan arkadaÅŸların baÅŸvuruları alındı. Dilek ve temenniler bölümünde Metalurji Genç adına da bir konuÅŸma yapıldı.

Bir öncekine göre daha kalabalık ve daha hareketli bir Genel Kurul yaşamış olmanın mutluluğu sonrası pazar günü yapılan seçimle oluşan yeni şube yönetimi ilk toplantıda kendi arasında görev dağılımı yapacak.

YÖNETİM KURULU

ASÄ°L YEDEK
Feyzi Demir Serhan Çınar
Derya Dışpınar Duygu Şener
Belgin Mert Aykut Ayyıldız
Berkay Tuncay Ä°lkay DoÄŸan Cengiz
Aydın Şelte Özge Balcı
Turgay Aldı Özgün Küçükoğlu
Ali Bahadır Afşar Murat Göçer

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi