15.Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi, 11-13 Kasım 2010 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Beylikdüzü / İSTANBUL 'da düzenlenecektir.

TMMOB Metalurji Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen 15. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi, 1975 yılından beri sürekli gelişerek tüm sektörü kucaklayan ve bu alanda ülkemizde yapılan en kapsamlı etkinliktir. Bu kongre ile eş zamanlı olarak,

  • Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık A.Åž. tarafından
    ANKİROS 2010, ANNOFER 2010, TURKCAST 2010 İhtisas Fuarları,
  • Türkiye Döküm Sanayicileri DerneÄŸi tarafından ise
    5. Uluslararası Ankiros Döküm Kongresi düzenlenecektir.

Kongremiz, mesleğimizle ilgili dünyadaki bilimsel-teknolojik-ticari gelişmelerin, araştırma sonuçlarının, yeni ürünlerin ve tasarımların paylaşımı için bir platform sağlamaktadır. Teknik oturumlarda, uzmanlar tarafından sunulacak çağrılı bildirilere de yer verilecektir.

IMMC 2010 kongresi bu yıl da büyük ilgi görmüştür. Yurtdışında 33 ülkeden 129, yurtiçinden 171 ve davetli olarak 7 bildiri olmak üzere 307 adet bildiri sunulacaktır.

IMMC 2010 kongresine; Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, Avustralya, Brazilya, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, İran, İspanya, İsviçre, Japonya, Kanada, Kosova, Macaristan, Malezya, Mısır, Norveç, Pakistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Ukrayna'dan bildiriler gelmiştir.

Kongremize; Pedro Dolabella Portella, (The Federation of European Materials Societies, Germany), Meyya Meyyappan, (NASA Ames Research Center, USA), Mitsuo Niinomi, (Tohoku University, Japan), George E. Totten, (Texas A&M University, USA) ve Peter Hodgson, (Deakin University, Australia), Manish Chhowalla, (Rutgers University, USA) ve Suhat Korkmaz, (Tosyalı Holding, Türkiye) çağrılı bildiri sunarak katılacaklardır.

Biyo-malzemeler, Demir Çelik Metalurjisi, Demir Dışı Metaller Metalurjisi, Döküm, Geri Kazanım ve Metalurjide Çevre Koruyucu Önlemler, Isıl İşlem, Kaynak Metalurjisi, Kompozit Malzemeler, Malzeme Karakterizasyonu, Metalik Malzemeler, Nano-malzemeler, Seramik Malzemeler, Cam, Refrakter Malzemeler, Toz Metalurjisi, Yüzey İşlemleri konu başlıklarında toplam 25 oturum gerçekleştirilecektir.

Tüm sektörümüzü 15.Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi'ne davet ediyoruz.

Kongre Programı

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi