BASKI VE ZULÃœM BÄ°ZÄ° YILDIRAMAZ
1 MAYIS HER ZAMAN KUTLANACAK
YAÅžASIN 1 MAYIS

Taksim meydanını emekçilere, emek ve demokratik kitle örgütlerine açmayarak unutturmaya çalışan zihniyet, mitinge katılanları yasa dışı-illegal örgütler diye tanımlasa da halk bu açıklamalara inanmamaktadır. İşte illegal örgütler ve gözaltına alınan yöneticileri.

Aralarında TMMOB 2. Başkanı Hüseyin YEŞİL'in de yer aldığı DİSK 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı ve DİSK Genel Sekreteri Musa ÇAM, 1 Mayıs Tertip Komitesi üyeleri, KESK Genel Sekreteri Abdurrahman DAŞDEMİR, KESK Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi GÖYÇE, Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza KÜÇÜKOSMANOĞLU, Dev Sağlık-İş Sendikası Genel Sekreteri Arzu ÇERKEZOĞLU, ÖDP İl Başkanı Alper TAŞ ve bir grup sendikacı saat:07.30'da Beşiktaş'tan 1 Mayıs toplanma alanı İnönü Stadyumu önüne geldiklerinde, 2000 kadar çevik kuvvet polisi tarafından saldırıya uğradı ve dövülerek gözaltına alındı.

TMMOB Metalurji Mühendisleri Odası olarak bugün polisi, MMO İstanbul Şubesine ve üzerimize gaz bombalarıyla saldırtan iktidarı kınıyor, İstanbul’daki olayların müsebbibi olan İçişleri Bakanı, İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürünü istifaya çağırıyor ve bizim seneye de Taksim’de olacağımızı bildiriyoruz.

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi